Over ons

Bedankt voor je bezoek aan VvE Centraal, de onafhankelijke site voor informatie over de Vereniging van Eigenaars.

Een stukje geschiedenis

Ik speelde al een lange tijd met het idee om meer helderheid en transparantie te scheppen in het land van VvE’s. Met mijn ruime ervaring als lid en mijn zoektocht naar informatie stuitte ik keer op keer op problemen. Ik miste een centrale plek waar is zonder obstakels en beperkingen gemakkelijk antwoord kon krijgen op mijn vragen. Een onafhankelijk antwoord waar ik niet voor hoefde te betalen. Vaak bleek dat er een Dienstverlener achter de informatie zat die de informatie enigszins gekleurd had , of ik moest lid worden en zelfs dan was de verstrekte informatie erg summier. Dat moest anders en zo ben ik uiteindelijk begonnen met VvE Centraal.

De belofte

Sinds mei 2011 is VvE Centraal de enige site voor onafhankelijke informatie over het onderwerp “Vereniging van Eigenaars”. Een plek waar de VvE daadwerkelijk centraal staat, samen met haar leden. Deze onafhankelijkheid is voor ons heilig en deze zullen we nooit overboord gooiten. Er zijn al teveel sites en blogs zijn waar je als bezoeker goed na moet gaan wie de persoon of organisatie is die achter het initiatief zit.

Met VvE Centraal is dé centrale plek gecreëerd  waar iedereen die geïnteresseerd is in de VvE naar toe kan gaan. Met VvE Centraal beloven wij dat u gratis en onafhankelijke informatie zult vinden, waar u ervaringen kunt delen en in contact kunt komen met dienstverleners die de belangen van de VvE ook centraal hebben staan.

Vragen & Antwoorden daar gaat het om

Sinds ons eerste artikel hebben we tienduizenden bezoekers mogen verwelkomen en vele vragen kunnen beantwoorden.

Vele vragen zijn via de artikelen op onze blog beantwoorden, enorm veel besturen van VvE’s heeft VvE Centraal geholpen met de voorbeeld documenten die gratis zijn te downloaden. En, wanneer het antwoord nog niet op VvE Centraal te vinden was zijn wij op zoek gegaan en hebben we het antwoord op de site gedeeld. Zo ben ik begonnen, zo is VvE Centraal gegroeid en zo zullen we hier ook in de toekomst mee doorgaan.

De meest recente toevoeging op de website is de VvE Dienstverlener Gids waar u professionele leveranciers kunt vinden en de ervaringen van hun klanten kunt nalezen. En hier blijft het niet bij. Op korte termijn zal je hier nog meer initiatieven vinden die helpen om antwoorden te vinden op vragen die gerelateerd zijn aan de VvE.

Heeft u een vraag die nog niet beantwoord wordt op VvE Centraal stel hem hier of deel uw ervaringen op de VvE Dienstverlener Gids.

Wilfred Boerrigter, oprichter VvE CentraalMet hartelijke groet,

Wilfred Boerrigter, oprichter VvE Centraal.

Neem contact op met VvE Centraal

U kunt dit formulier gebruiken om contact op te nemen met VvE Centraal

Sending

wit logo-01

©2017 VvE Centraal, onderdeel van Blue Orange Participaties B.V.

Log in with your credentials

or

Forgot your details?