Kennis van VvE Zaken

VerbouwenVergunningen

Uitbouwen van een balkon

Veel mensen die in een appartement wonen willen graag net wat meer buitenruimte hebben en het bouwen of verbouwen van een balkon is een optie die nog wel eens vergeten wordt of bewust buiten beschouwing wordt gelaten.

Anders dan bij een verbouwing aan een woning zonder VvE heeft u als lid van een vereniging van eigenaren niet alleen te maken met de gemeente die een vergunning dient af te geven. U heeft ook te maken met uw eigen vereniging.

U heeft als eigenaar van uw appartement namelijk ook de toestemming nodig van uw vereniging. Wat u wel en niet mag is in basis vastgelegd in de splitsingsakte en het model regelement dat hierin opgenomen is. Aanvullend kan het zijn dat er specefiek binnen uw vereniging aanvullende afspraken zijn gemaakt.

Het algemene redactie account van VvE Centraal. De redactie van VvE Centraal streeft een open communicatieplatform na die significant bijdraagt aan de kennisverbetering rondom het thema Vereniging van Eigenaars.. VvE Centraal heeft contacten binnen bestuurders, professionele beheerders en dienstverleners voor een VvE in Nederland.. Toch opereert VvE Centraal geheel zelfstandig en bewaken wij de transparantie van berichtgeving zonder daarin gehinderd te worden door belangen van derden. VvE Centraal is een onafhankelijk en openbaar podium voor alle partijen die geïnteresseerd zijn in de Vereniging van Eigenaars..
Het laatste nieuws wekelijks in je mailbox!

1 Reactie