Kennis van VvE Zaken

SoftwareVvE Centraal

Voorbereidingen VvE Centraal Sourceboek 2012/2013

Eerste VvE Centraal Sourceboek

De eerste versie van het VvE Centraal Sourceboek is al weer even beschikbaar en we zijn al weer druk begonnen met de voorbereiding van de tweede versie van het Sourceboek.

Input van u als lezer

Om dit goed te kunnen doen heb ik jullie input nodig. Ik ben erg nieuwsgierig waar de interesse naar uit gaat als het gaat om software voor het ondersteunen van een Vereniging van Eigenaars. Ik hoop dat jullie mij willen helpen om een overzicht te maken van de beschikbare software die aansluit bij jullie wensen.

Mijn vraag aan jullie is om hieronder aan te geven wat jullie graag behandeld willen zien of wie jullie graag in het Sourceboek willen opnemen zodat we samen de tweede versie van het Sourceboek verder verbeteren.

Gratis bij een Facebook Like

Verder is het nu ook mogelijk om de eerste versie van het VvE Centraal Sourceboek te downloaden wanneer je ons hieronder “Liked” op Facebook.[wp-like-locker]Download het VvE Centraal Sourceboek 2011[/wp-like-locker]Ik kijk uit naar uw aanvullingen.

Het algemene redactie account van VvE Centraal. De redactie van VvE Centraal streeft een open communicatieplatform na die significant bijdraagt aan de kennisverbetering rondom het thema Vereniging van Eigenaars.. VvE Centraal heeft contacten binnen bestuurders, professionele beheerders en dienstverleners voor een VvE in Nederland.. Toch opereert VvE Centraal geheel zelfstandig en bewaken wij de transparantie van berichtgeving zonder daarin gehinderd te worden door belangen van derden. VvE Centraal is een onafhankelijk en openbaar podium voor alle partijen die geïnteresseerd zijn in de Vereniging van Eigenaars..