Kennis van VvE Zaken

ModelreglementVvE Centraal

Vergelijk modelreglement 1973, 1983, 1992 en 2006, de Transponeringstabel

Transponeringstabel VvE

Veel vragen die aan VvE Centraal gesteld worden zijn gerelateerd aan de modelreglementen. In de komende maand gaat VvE Centraal meer aandacht besteden aan de Modelreglement, en in deze eerste uit een reeks staan we stil bij de structuur van de laatste vier modelreglementen, in de volksmond ook wel de Transponeringstabel voor modelreglementen genaamd. Dit overzicht helpt om inzicht te krijgen in waar de verschillende onderwerpen in de verschillende modelreglementen is opgenomen.

De reglementen die zijn opgenomen zijn  de volgende:

februari

Witte boekje modelreglement VvE 1973 - VvE Centraal

november

Blauwe boekje modelreglement VvE 1983 - VvE Centraal

januari

Gele boekje modelreglement VvE 1992 - VvE Centraal

januari

Blauwe Groene boekje modelreglement VvE 2006 - VvE Centraal

Het vergelijk van de modelreglementen is hier te downloaden. Zo is snel en eenvoudig in te zien waar wat behandeld wordt in het modelreglement.

Het algemene redactie account van VvE Centraal. De redactie van VvE Centraal streeft een open communicatieplatform na die significant bijdraagt aan de kennisverbetering rondom het thema Vereniging van Eigenaars.. VvE Centraal heeft contacten binnen bestuurders, professionele beheerders en dienstverleners voor een VvE in Nederland.. Toch opereert VvE Centraal geheel zelfstandig en bewaken wij de transparantie van berichtgeving zonder daarin gehinderd te worden door belangen van derden. VvE Centraal is een onafhankelijk en openbaar podium voor alle partijen die geïnteresseerd zijn in de Vereniging van Eigenaars..
Het laatste nieuws wekelijks in je mailbox!