Tweede druk Kascommissiegids voor VvE’s verschenen ! dat vieren we bij VvE Centraal

Sinds het verschijnen van de eerste druk van de Kascommissiegids voor VvE’s in 2010 zijn bijna 3000 exemplaren van deze handige gids verkocht.
Daarmee is de eerste druk ook uitverkocht en daarom is onlangs de tweede druk verschenen!

En wat blijkt? De inhoud is nog immer actueel – ten opzichte van de eerste druk zijn slechts enkele opmaakslordigheden verbeterd.
De aanpak van de controle van de jaarrekening zoals beschreven in de gids, is nog immer efficiënt en effectief. Veel gebruikers van de checklists die én in de gids én via www.kascommissiegids.nl beschikbaar zijn, hebben enthousiast gereageerd en roemen de praktische benadering.

Voor een indruk van deze allereerste gids voor VvE-kascommissies, kijk onder voor de uitgebreide inhoudsopgave.
De gids wordt overigens niet alleen door VvE-kascommissies aangeschaft, maar ook veelvuldig door VvE-bestuurders en door VvE-beheerders.

De auteur van dit handige boek, drs. Maarten den Ouden, heeft jarenlange ervaring als registeraccountant en schreef ook De Kascommissiegids voor verenigingen en stichtingen. Van dit standaardwerk is inmiddels de zesde druk verschenen (en dan te bedenken dat van de voorganger van deze gids, de Handleiding voor de kascommissie – verschenen in 1987- óók al twee drukken zijn uitgekomen)!

Een ander boek dat Den Ouden schreef voor VvE’s is Financiën van de VvE, gids voor bestuurders en appartementseigenaren. Een scala aan onderwerpen komt in deze gids aan de orde. Klik hier voor de inhoudsopgave. Heel nuttig en informatief en vaak ook amusant om te lezen.

Aanbieding speciaal voor abonnees van VvE Centraal:

De Kascommissiegids voor VvE’s (€ 22,75) én de gids Financiën van de VvE (€ 23,95) samen voor € 40 (dus een korting van € 6,70).
Deze actie is geldig tot en met 30 september.

0 Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Neem contact op met VvE Centraal

U kunt dit formulier gebruiken om contact op te nemen met VvE Centraal

Wordt verstuurd

wit logo-01

©2018 VvE Centraal, onderdeel van Blue Orange Participaties B.V.

Login met je gegevens

of    

Je gegevens vergeten?

Create Account