E&R Ronde tafel bijeenkomst: actualiteiten over VvE-Beheer en duurzame MJOP in samenwerking met de VvE-Balie van de Gemeente Den Haag

Wij hebben het genoegen u uit te nodigen voor de E&R Ronde tafelbijeenkomst: actualiteiten over duurzame MJOP in samenwerking met de VvE-Balie van de Gemeente Den Haag op woensdagochtend 22 november a.s. bij de VvE-Balie van de Gemeente Den Haag

VvE-eigenaren hebben er baat bij dat hun woningen goed worden beheerd en “duurzaam” onderhouden zodat de woning zijn waarde blijft behouden en het plezier in wonen wordt gegarandeerd. De praktijk blijkt anders:

• De VvE-vergaderingen lopen stroef
  • Het bepalen van de jaarlijkse VvE-vergoeding leidt tot veel discussie en het onderhoud laat te wensen over
  • Is het mogelijk zonnepanelen op het dak te plaatsen?
  • Hoe staat het met de wettelijke verplichtingen?
  • Er zijn vragen over de administratie, verzekeringen, aansprakelijkheid van bestuurders etc.
  • En daar komt het agendapunt “duurzaamheid” ook nog bij!

Kortom hoe blijft het VvE-Bestuur op koers?

Wat levert het op?

• U vertrekt geïnspireerd, met nieuwe ideeën over VvE-Beheer naar huis. Daarnaast is voor VVE-Eigenaren en bestuurders uit Den Haag nuttig om van de VvE-Balie Den Haag te horen wat er in de gemeente speelt m.b.t. VvE’s en welke steun gegeven kan worden aan VvE-Eigenaren en bestuurders.
  • De oogst van de bijeenkomst leggen we vast in het E&R Inspiratiedocument,  ‘duurzaam en slim VvE Beheer’, die we na afloop aan de deelnemers van het desbetreffende E&R Project toezenden.

Reserveer nu uw plek voor deze unieke, E&R Rondetafelbijeenkomst
U ontvangt deze persoonlijke uitnodiging aangezien u zich eerder hebt aangemeld als belangstellende voor dit E&R Project.

Datum            : 22 november 2017

Tijd                 : 09:30 – 12:00 uur (ontvangst vanaf 09.15 uur)

Locatie           : Gemeente Den Haag VvE Balie, Stadhuis, Spui 70, 2511 BT Den Haag

Bent u lid van ons platform? Dan kunt u zonder kosten aan deze bijeenkomst deelnemen, aan niet-leden vragen wij een vergoeding. E&R Projectgroepleden “Duurzaam VvE-Beheer” hebben voorrang bij inschrijving. (N.B. Er zijn op dit moment binnen deze E&R Projectgroep nog enkele plaatsen beschikbaar, dus mocht u hierin geïnteresseerd zijn, meld u zich dan hiervoor aan.)

Voor nadere informatie over het programma van de bijeenkomst, het project, achtergrondinformatie en aanmeldingen verwijzen wij u naar onze website. Gebruik hiervoor de navolgende link waar u zich ook kunt opgeven voor bovenstaande bijeenkomst: Informatie over programma en om aan te melden

Tot slot. Het kan zijn dat u geen interesse meer heeft in dit onderwerp en dat u uw mogelijkheid voor voorboeking voor anderen wilt vrijgeven. Laat ons dat weten door een email te sturen naar info@economie-ruimte.nl

Met innovatieve groet,

Cees van Beukering, VastgoedBS, Voorzitter