Informatiemarkt eeuwigdurende erfpacht op 18 november

Op 1 oktober is er voor de eigenaars van een appartement in Amsterdam wat verandert. Toen is het nieuwe erfpachtstelsel in Amsterdam ingegaan. Als eigenaar van een appartement zit u wellicht met vragen die u beantwoord wilt hebben voor u de keuze maakt.

Dan is deze informatiemarkt een goed moment om uw vragen te stellen aan de gemeente.

Informatiemarkt

Heeft u een appartment op erfpachtgrond en vragen over eeuwigdurende erfpacht? Dan bent u van harte welkom op de informatiemarkt, georganiseerd door de gemeente, over eeuwigdurende erfpacht op zaterdag 18 november in de Passenger Terminal Amsterdam van 11.00 tot 17.00 uur.

Tijdens de informatiemarkt kunt u al uw vragen stellen over overstappen naar eeuwigdurende erfpacht, maar ook over andere erfpachtonderwerpen zoals het afkopen van de canon bij voortdurende erfpacht. Bijvoorbeeld hoe werkt overstappen? Als ik wil overstappen, wat zijn dan mijn mogelijkheden om erfpacht te betalen? Als huiseigenaar heb ik te maken met een Vereniging van Eigenaren, hoe werkt overstappen dan?

Over deze en vele andere vragen gaat de gemeente op 18 november graag met u in gesprek. U kunt ook praten met makelaars, hypotheekverstrekkers en notarissen. Voor kinderen is een speelhoek ingericht.

Nu al meer weten?

Op www.amsterdam.nl/erfpacht staat uitgebreide informatie over eeuwigdurende erfpacht. U kunt ook bellen naar het informatienummer 14020.

Tags:
0 Comments

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Neem contact op met VvE Centraal

U kunt dit formulier gebruiken om contact op te nemen met VvE Centraal

Sending

wit logo-01

©2017 VvE Centraal, onderdeel van Blue Orange Participaties B.V.

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account