Nieuwe lichting afgestudeerden voor opleiding Professioneel VvE Beheer

Op 22 mei 2018 hebben de cursisten van de opleiding Professioneel VvE Beheer weer het examen afgelegd. De geslaagde cursisten ontvangen daarom het diploma Professioneel VvE-
beheer! Daarnaast worden zij geregistreerd in het persoonsregister van de Stichting VVErtimago.

2 en 4 oktober 2018 gaan er weer nieuwe edities van start (voor de dinsdageditie die start op 2 oktober is er reeds een gegarandeerde start).
U kunt zich daarvoor inschrijven via https://vastgoedbs.nl/cursus/professioneel-vve-beheer/.
(Deze opleiding is ontwikkeld door Stichting VVErtimago en Vastgoed Business School)

Bent u reeds een gelauwerde VvE-beheerder? En wilt u graag een bewijs van uw kunde? U kunt ook alleen examen doen, zonder de cursus te volgen. Het examen vindt op 4 december
2018 plaats. U kunt zich hiervoor inschrijven via deze link. Na het behalen van het diploma kan men zich laten registreren in het persoonsregister van de Stichting VVErtimago. Voor het jaarlijks verlengen van de inschrijving in dit register dient wel een aantal PE-punten te worden behaald. Dit kan door het volgen van de jaarlijkse terugkom dag voor oud-cursisten. U wordt dan op de hoogte gebracht van de belangrijkste nieuwe ontwikkelingen in het vakgebied.

Als u vragen heeft over de cursus kunt u contact opnemen met Vastgoed Business School via info@vastgoedbs.nl, 088-0910000 of neem een kijkje op de website: www.vastgoedbs.nl

Tags: