Populariteit offerteaanvragen huislift en liftonderhoud stijgt

Wat opvalt is dat steeds meer VvE’rs geïnteresseerd zijn in het online ‘shoppen’ om liftpartijen te vergelijken. Waar zij zich destijds vasthielden aan een partij, vaak het bedrijf dat de lift geleverd heeft, gaan zij tegenwoordig online op onderzoek uit om te vergelijken welke partij het beste bij hen past.

Steeds meer huisliftpartners sluiten zich bij ons aan. Andere partijen merken dat wij steeds meer zichtbaar zijn op het internet en succesvoller worden in de liftenmarkt. Iets waar wij erg blij mee zijn en niet vanzelfsprekend vinden. Bezoekers op onze website kunnen vrijblijvend meerdere offertes aanvragen voor een huislift, maar ook voor liftonderhoud, renovatie, een nieuwe personenlift, goederenlift of een traplift. Liftleveranciers weten dat ze via Liftoffertes.nl met elkaar in concurrentie staan en moeten dus scherp offreren. Liftoffertes werkt alleen met erkende liftleveranciers om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.

Wilt u ook offertes ontvangen voor liftonderhoud of een huislift? Klik op huislift of liftonderhoud en start met vergelijken.

Dit is een bijdrage van liftoffertes

0 Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Neem contact op met VvE Centraal

U kunt dit formulier gebruiken om contact op te nemen met VvE Centraal

Wordt verstuurd

wit logo-01

©2018 VvE Centraal, onderdeel van Blue Orange Participaties B.V.

Login met je gegevens

of    

Je gegevens vergeten?

Create Account