Chatspreekuur VvE Verduurzamen door RVO

Chatspreekuur VvE Verduurzamen door RVO

Bent u lid van een VvE? Wilt u meer weten over het verduurzamen van uw woningen en heeft u vragen over de regelingen voor appartementen? Tot eind 2018 kunt u hierover chatten met een adviseur van RVO.nl.

Wanneer chatten?

De chatfunctie van RVO is éénmaal per 2 weken op de even weken beschikbaar. Heeft u een vraag  waar u nog geen antwoord op heeft gevonden, dan kunt u hiervoor op donderdag tussen 14:00-17:00 uur terecht op de website van de betreffende regeling.  Voor de volgende reglingen zal met ingang van week 36 een chatfunctie beschikbaar zijn.

STEP, wat staat voor Stimuleringsregeling energieprestatie huursector ( deze regeleing is interessant  voor woningcorporaties die de energieprestaties van bestaande huurwoningen willen verbeteren).
RVV wat staat voor Regeling Vermindering Verhuurheffing (deze regeling bied een fiscaal voordeel bij de bouw of verbouw van woningen in krimpgebieden, of transformatie van vastgoed naar woonfunctie) en de
SEEH voor VvE’s, wat staat voor Subsidie energiebesparing eigen huis voor VvE ’s (deze subsidieregeling is gericht op VvE’s die energiebesparende maatregelen treffen voor hun gebouw en/of appartementen)
U kunt chatten wanneer u rechtsonderaan de webpagina een oranje button ziet met de tekst ‘Start live chat’.

Anders communiceren met RVO.nl

Wij bieden u met de chatfunctie een mogelijkheid om op een andere manier met ons te communiceren. We verwachten dat we met de chat vooral de vragen van ondernemers, gemeenten, VvE’s, woningcorporaties en verhuurders kunnen beantwoorden.

Tags:
0 Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Neem contact op met VvE Centraal

U kunt dit formulier gebruiken om contact op te nemen met VvE Centraal

Wordt verstuurd

wit logo-01

©2018 VvE Centraal, onderdeel van Blue Orange Participaties B.V.

Login met je gegevens

of    

Je gegevens vergeten?

Create Account