Gooi en Eemland VvE Beheer ontvangt VvE Beheerder OK Certificaat

Op vrijdag 16 november 2018, heeft Piet van Herwijnen namens de Stichting VVErtimago inmiddels weer een VVE Beheerder OK certificaat mogen uitreiken. Deze keer aan de heer Koen Hooft van Gooi & Eemland VvE Beheer en Advies te Soest. Koen en je team van harte gefeliciteerd met dit resultaat. Nogmaals blijkt dat het VVE Beheerder OK certificaat een
bijdrage levert aan een positieve en kwalitatieve uitstraling van het VvE- beheer vakgebied.

Over VVErtimago

Het VvE OK Label is een initiatief van Stichting VVErtimago. De Stichting VVErtimago wil met het VvE OK label een blijvende bijdrage leveren aan het verbeteren van de leefbaarheid van de woonomgeving. Dit door middel van het ontwikkelen en het kunnen toekennen van een landelijk keurmerk aan Verenigingen van Eigenaars, op grond van een praktisch toepasbare, marktconforme en transparante kwaliteitsmeting. De Stichting heeft geen winstoogmerk en streeft ernaar om aan zoveel mogelijk VvE’s en Beheerders het label te kunnen uitreiken. De stichting heeft een dagelijks bestuur en laat zich bijstaan door een (nog te vormen) Raad van Advies. Meer weten over VVErtimago

Over Gooi en Eemland VvE Beheer

Gooi & Eemland VvE Beheer en Advies is onderdeel van een familiebedrijf. Een familiebedrijf dat al bijna 30 jaar actief is en dat staat als een huis.

Gooi & Eemland VvE Beheer en Advies heeft de ervaring, de kennis en de vaardigheden om professioneel VvE-beheer en -advies te bieden op financieel, administratief, bestuurlijk, juridisch en technisch gebied. Onze ambitie is om samen met onze opdrachtgevers aan een solide langetermijnrelatie te werken. Vanuit Soest beheren wij VvE’s in onze regio binnen een straal van circa maximaal 30 kilometer.

Wij zijn onze opdrachtgevers van dienst met een aantal kernwaarden. Wij willen persoonlijk, betrokken en bereikbaar  zijn. Verder vinden we dat:

• u baas bent en dient te zijn over uw gebouw en financiën
  • een VvE transparant en eerlijk beheerd dient te worden
  • een goed onderhouden gebouw het uitgangspunt is
  • leveranciers uit eigen plaats of regio de voorkeur hebben
  • er tijd en geld bespaart kan worden door het simpel te houden!

Wat wij niet doen: grootspraak en wollige verhalen. Wij leveren goed VvE-beheer op basis van eerlijke en transparante samenwerking. Daar staan wij voor, dat is zeker.

Wij zijn een betrouwbare en eerlijke partner, onze opdrachtgevers zullen dit bevestigen. Wij zijn aangesloten bij de branchevereniging voor VvE-Beheerders, u kunt de gedragscode terugvinden via de site van de BVVB.

Tags: