Jouw pad naar een perfect functionerende VvE,

met hulp van VvE Centraal

Activeren

Organiseren

Communiceren

Continueren

Activeren van de Vereniging van Eigenaars

Het activeren van mijn slapende VvE, hoe doe ik dat? Wat komt er allemaal bij kijken? Welke documenten moet ik gebruiken? Hoe krijg ik mijn andere VvE leden mee? Vragen  die we bij VvE Centraal al vaak voorgeschoteld hebben gekregen een waar we wat mee hebben gedaan.

VvE Centraal helpt jou om van jouw slapende VvE een  “perfect” functionerende Vereniging van Eigenaars te maken.

Word lid, dan nemen we jou mee op pad en we zorgen er samen voor dat jouw VvE actief wordt. Kies je voor het GRATIS Basis lidmaatschap van VvE Centraal of voor het Premium Lidmaatschap.

Voordeel Basis Leden

Als Basis lid van VvE Centraal kun je gebruik maken van de VvE ActivatiePlanner. De ActivatiePlanner neemt je stap voor stap mee in het nemen van de juiste stappen om jouw VvE te activeren.

Voordeel Premium Leden

Als Premium lid kun je gratis jouw basiskennis van de Vereniging van Eigenaars bijspijkeren. Zo weet je wat de rechten en plichten zijn van de leden van de VvE en waar jouw VvE aan moet voldoen.

Premium Lid worden

Als Premium Lid van het VvE Centraal Platform geniet je van veel voordelen. Denk bijvoorbeeld aan het gratis stellen van vragen en hulp bij het Activeren van uw VvE. Wacht niet langer en wordt lid

De VvE ActivatiePlanner

Een goed functionerende VvE, dat is het ultime doel. De eerste stap is het Activeren.

Met de ActivatiePlanner neemt VvE Centraal je bij de hand en helpt je de juiste stappen te nemen en de eerste vergadering van eigenaars te organiseren.

Starten met lezen

Gratis Basis lidmaatschap

Gratis voor Premium Leden

In het onderstaande formulier kun je aangeven waar je exact naar opzoek bent zodat wij je goed opweg kunnen helpen.

Neem contact op met VvE Centraal

U kunt dit formulier gebruiken om contact op te nemen met VvE Centraal

Sending

wit logo-01

©2017 VvE Centraal, onderdeel van Blue Orange Participaties B.V.

Log in with your credentials

or

Forgot your details?