Advertentiemogelijkheden

Hoe bereikt u de leden en het bestuur van de Verenigingen van Eigenaars in Nederland? U kunt adverteren op VvE Centraal en zou de juiste contacten voor uw bedrijf bereiken. We hebben de verschillende advertentiemogelijkehden van VvE Centraal op een rijtje gezet.

VvE Dienstverlener Gids

U kunt uw bedrijf en uw producten of diensten presenteren op VvE Centraal via de VvE Dienstverlener Gids. U heeft de mogelijkheid om beeldmateriaal toe te voegen, uw klanten om een beoordeling te vragen en een link op te nemen naar uw eigen website.

Bedrijfsnieuws

Als onderdeel van een VvE Dienstverlener Registratie heeft u de mogelijkheid om periodiek bedrijfsnieuws te delen. Dit nieuws wordt opgenomen op de homepage van VvE Centraal onder het item Actualiteiten. Heeft u geen VvE Dienstverlener Gids abonnement dan kunt individuele nieuwsberichten bij ons publiceren a € 125 per bericht voor 6 maanden.

Product informatie

Als onderdeel van een VvE Dienstverlener Registratie heeft u de mogelijkheid om productinformatie te delen. Deze productinformatie wordt opgenomen op de homepage van VvE Centraal onder het item Productinformatie en op de specifieke pagina Productinformatie. Heeft u geen VvE Dienstverlener Gids abonnement dan kunt individuel productinformatie bij ons publiceren a € 125 per item voor 6 maanden.

VvE Centraal accepteert verschillende banners op haar website.

Het gaat hier om de volgende formaten.

• 300px bij 250 px in de rechter sidebanner
  • 300px bij 600 px in de rechter sidebanner
  • 468px bij 60 px in een blog artikel banner

Wilt u bannerruimte inkopen dat kunt u hier doen.

Advertorials

U kunt een advertorial publiceren op VvE Centraal om zo uw product of dienst nader toe te lichten en klanten aan het woord te laten. Afhankelijk van uw keuze staat dit bericht een jaar (€ 350), twee jaar (€ 650) of permanent (€ 1450)op VvE Centraal.

Nieuwbrief

In de nieuwsbrief van VvE Centraal zijn drie plekken gereserveerd voor advertorials. U kunt een advertorial bericht in onze nieuwsbrief opnemen. Hier hanteren we een tekst bericht van maximaal 40 woorden en een beeldmateriaal van 1000 bij 667 px. Tarief is € 125 per bericht per keer.

Neem contact op met VvE Centraal

U kunt dit formulier gebruiken om contact op te nemen met VvE Centraal

Sending

wit logo-01

©2017 VvE Centraal, onderdeel van Blue Orange Participaties B.V.

Log in with your credentials

or

Forgot your details?