Jouw pad naar een perfect functionerende VvE,

met hulp van VvE Centraal

Activeren

Organiseren

Communiceren

Continueren

Communiceren en de Vereniging van Eigenaars

Goede en correcte communicatie is wellicht de belangrijkste stap in de richting van een perfecte VvE. Wanneer gebruik je welke brieven en in welke volgorde.

VvE Centraal helpt jou en alle appartementeigenaars in een slapende VvE in hun reis naar de “perfect” functionerende Vereniging van Eigenaars. Ga met ons mee op pad en we zorgen er samen voor dat je VvE beter gaat communiceren. Of je nu kiest voor het GRATIS Basis lidmaatschap van VvE Centraal of kiest voor een Premium Lidmaatschap. Wij helpen je vanaf nu verder op weg.

Gratis voor Basis Leden

Als Basis lid van VvE Centraal kunt u gebruik maken van de voorbeeld documenten van VvE Centraal, of het nu gaat om een incassobrief of een uitnodiging voor een vergadering.

Gratis voor Premium Leden

Als Premium lid kunt u een gratis communicatie omgeving aanvragen binnen VvE Centraal. Draag onderwerpen aan of deel interessant nieuws via uw eigen afgeschermde omgeving.

De voordelen als Premium Lid

Als Premium Lid van het VvE Centraal Platform geniet u van veel voordelen. Denk bijvoorbeeld aan het gratis stellen van vragen en hulp bij het Activeren van uw VvE. Wacht niet langer en wordt lid

Goede communicatie door voorbeeld documenten

Een goed functionerende VvE, dat is het ultime doel. De vierde stap is het Communiceren!

Met de Gratis Standaard voorbeelddocumenten helpt VvE Centraal u om de juiste brieven te sturen en op een correcte manier te communiceren uit naam van uw VvE.

Starten met communiceren

Gratis Basis lidmaatschap

Gratis voor Premium Leden

In het onderstaande formulier kunt u aangeven waar u exact naar opzoek bent zodat wij u goed opweg kunnen helpen.

Neem contact op met VvE Centraal

U kunt dit formulier gebruiken om contact op te nemen met VvE Centraal

Sending

wit logo-01

©2017 VvE Centraal, onderdeel van Blue Orange Participaties B.V.

Log in with your credentials

or

Forgot your details?