Mijn pad naar een perfect functionerende VvE,

met hulp van VvE Centraal.

Activeren

Organiseren

Communiceren

Continueren

Continueren van de Vereniging van Eigenaars

De laatse fase. Het continueren van een goed georganiseerde VvE, hoe doe ik dat? Wat komt er allemaal bij kijken? Welke documenten moet ik gebruiken? Hoe krijg ik mijn andere VvE leden mee? Vragen  waar we bij VvE Centraal waar we continue mee bezig zijn.

VvE Centraal helpt jou en jouw VvE met het in stand houden van jullie “perfect” functionerende Vereniging van Eigenaars. Ga met ons mee op pad en we zorgen er samen voor dat je VvE perfect georganiseerd blijft.

Word lid, dan nemen we jou mee op pad en we zorgen er samen voor dat jouw VvE actief blijft. Kies je voor het GRATIS Basis lidmaatschap van VvE Centraal of voor het Premium Lidmaatschap?

Gratis voor Basis Leden

Als Basis lid van VvE Centraal kun je gebruik maken van de VvE ActivatiePlanner. De ActivatiePlanner neemt jou stap voor stap me in het nemen van de juiste stappen om uw VvE te activeren.

Gratis voor Premium Leden

Als Premium lid kun je gratis uw basiskennis van de vereniging van eigenaars bijspijkeren. Zo weet je wat jouw rechten en plichten zijn als lid  van de VvE en waar jouw VvE aan moet voldoen.

De voordelen als Premium Lid

Als Premium Lid van het VvE Centraal Platform geniet je van veel voordelen. Denk bijvoorbeeld aan het gratis stellen van vragen en hulp bij het Activeren van uw VvE. Wacht niet langer en wordt lid

De VvE ActivatiePlanner

Een goed functionerende VvE, dat is het ultime doel. De eerste stap is het Activeren!

Met de ActivatiePlanner neemt VvE Centraal je bij de hand en helpt je om in de voorbereiding naar de eerste vergadering de juiste stappen te nemen.

De VvE VergaderingPlanner

De Vergadering van Eigenaars, dat is de tweede stap op pad naar de “perfecte” VvE!

Met de VergaderingPlanner neemt VvE Centraal je bij de hand en helpt je om in de voorbereiding naar de jaarlijkse vergadering  juist te laten verlopen.

Voorbeelddocumenten

Een goed functionerende VvE, dat is het ultime doel. Communiceren is hierbij van groot belang.

Met de voorbeelddocumenten neemt VvE Centraal je bij de hand en helpt je om eenvoudig en overzichtelijk te communiceren.

Starten met lezen

Gratis voor Premium Leden

Gratis Basis lidmaatschap

In het onderstaande formulier kun je aangeven waar je exact naar op zoek bent zodat wij je goed opweg kunnen helpen.

Neem contact op met VvE Centraal

U kunt dit formulier gebruiken om contact op te nemen met VvE Centraal

Sending

wit logo-01

©2017 VvE Centraal, onderdeel van Blue Orange Participaties B.V.

Log in with your credentials

or

Forgot your details?