Zit je binnenkort bij elkaar en weet je niet exact hoe het zit?

VvE Centraal helpt en zoekt uit als het gaat om de Vereniging van Eigenaars.
Als lid help je ons en profiteer je direct.

Word voor € 5,95 per maand lid van VvE Centraal.

Nu lid worden

De voordelen van jouw lidmaatschap

• Gratis downloads en checklists
  • Gratis toegang tot de online cursus Basiskennis van de VvE voor Eigenaars en Bestuurders
  • Voorrang bij deelname aan webinars
  • Vragen stellen
  • Deelname aan collectieve inkoop

VvE Centraal bied meer: persoonlijk advies, exclusieve dienstverlening, voordeel en online opleidingen voor maar € 5,95 per maand of € 59,00 per jaar. Na je inschrijving als Premium Lid kun je direct starten met de online cursus of het inrichten van je eigen VvE omgeving. We hanteren een opzegtermijn van één maand

Diverse People Friendship Togetherness Connection Aerial View Concept

Het lid zijn van VvE Centraal heeft veel voordelen. Als alle leden van jouw VvE lid worden nog meer. Neem contact met ons op als je met meer dan 3 eigenaars van jouw VvE lid wilt worden.

Cadeau geven

Objects for a birthday party

Maak iemand blij met een lidmaatschap van VvE Centraal. Jij betaald het eerste jaar. Daarna kan hij of zij zelf bepalen om wel of geen lid te blijven.

Cadeau

Veel gestelde vragen

Vragen over Lidmaatschap VvE Centraal

Heb je toch nog vragen over het lidmaatschap en de voordelen. Bekijk onze pagina met veelgestelde vragen wanneer je lid wilt worden of wanneer er wat veranderd in jouw privé situatie.

Neem contact op met VvE Centraal

U kunt dit formulier gebruiken om contact op te nemen met VvE Centraal

Sending

wit logo-01

©2017 VvE Centraal, onderdeel van Blue Orange Participaties B.V.

Log in with your credentials

or

Forgot your details?