Uw pad naar een perfect functionerende VvE.

Met hulp van VvE Centraal

Activeren

Organiseren

Communiceren

Continueren

Organiseren van de Vereniging van Eigenaars

Het goed organiseren van een VvE, hoe doe je dat? Wat komt er allemaal bij kijken? Welke documenten moet je gebruiken? Hoe krijg ik mijn andere VvE leden mee? Vragen  die we bij VvE Centraal al vaak voorgeschoteld hebben gekregen een waar we wat mee hebben gedaan.

VvE Centraal helpt jou en alle appartementeigenaars in een VvE in hun reis naar de “perfect” functionerende Vereniging van Eigenaars. Ga met ons mee op pad en we zorgen er samen voor dat je VvE goed georganiseerd wordt. Of je nu kiest voor het GRATIS Basis lidmaatschap van VvE Centraal of kiest voor een Premium Lidmaatschap. Wij helpen je vanaf nu verder op weg.

Gratis voor Basis Leden

Als Basis lid van VvE Centraal kunt u gebruik maken van de VvE VergaderingPlanner. De VergaderingPlanner neemt u mee in het nemen van de juiste stappen om uw Vergadering van Eigenaars voor te bereiden, te houden en op te volgen.

Gratis voor Premium Leden

Als Premium lid kunt u gratis uw basiskennis van de vereniging van eigenaars bijspijkeren. Zo weet u wat de rechten en plichten zijn van de leden van de VvE en waar iedere VvE aan moet voldoen.

De voordelen als Premium Lid

Als Premium Lid van het VvE Centraal Platform geniet u van veel voordelen. Denk bijvoorbeeld aan het gratis stellen van vragen en hulp bij het Activeren van uw VvE. Wacht niet langer en wordt lid

De VvE VergaderingPlanner

Een goed georganiseerde Vergadering van Eigenaars, dat is de tweede stap op pad naar de “perfecte” VvE!

Met de VergaderingPlanner neemt VvE Centraal u bij de hand en helpt u om in de voorbereiding naar de jaarlijkse Vergadering van Eigenaars juist te laten verlopen.

Starten met lezen

Gratis voor Premium Leden

Gratis Basis lidmaatschap

In het onderstaande formulier kunt u aangeven waar u exact naar opzoek bent zodat wij u goed opweg kunnen helpen.

Neem contact op met VvE Centraal

U kunt dit formulier gebruiken om contact op te nemen met VvE Centraal

Sending

wit logo-01

©2017 VvE Centraal, onderdeel van Blue Orange Participaties B.V.

Log in with your credentials

or

Forgot your details?