Jouw pad naar een perfect functionerende VvE,

met hulp van VvE Centraal

Activeren

Organiseren

Communiceren

Continueren

Structureren van de Vereniging van Eigenaars

Het structureren van een VvE, hoe doe ik dat? Wat komt er allemaal bij kijken? Welke functiebeschrijvingen moet ik gebruiken? Hoe krijg ik mijn andere VvE leden mee? Vragen die we bij VvE Centraal al vaak voorgeschoteld krijgen een waar we wat mee doen.

VvE Centraal helpt jou om van jouw VvE een “perfect” functionerende Vereniging van Eigenaars te maken.

Word lid, dan nemen we jou mee op pad en we zorgen er samen voor dat jouw VvE actief wordt. Kies je voor het GRATIS Basis lidmaatschap van VvE Centraal of voor het Premium Lidmaatschap.

Voordelen Basis Leden

Als Basis lid van VvE Centraal kun je gebruik maken van de Gratis functiebeschrijvingen. Gebruik ze als handvat over de invulling van de functies en commissies binnen een VvE.

Voordelen Premium Leden

Als Premium lid kun je gratis jouw basiskennis over de Vereniging van Eigenaars bijspijkeren. Zo weet je wat jouw rechten en plichten zijn en waar jouw VvE aan moet voldoen.

De voordelen als Premium Lid

Als Premium Lid van het VvE Centraal Platform geniet u van veel voordelen. Denk bijvoorbeeld aan het gratis stellen van vragen en hulp bij het Activeren van uw VvE. Wacht niet langer en wordt lid

Starten met lezen

Gratis voor Premium Leden

Gratis Basis lidmaatschap

In het onderstaande formulier kunt u aangeven waar u exact naar opzoek bent zodat wij u goed opweg kunnen helpen.

Neem contact op met VvE Centraal

U kunt dit formulier gebruiken om contact op te nemen met VvE Centraal

Sending

wit logo-01

©2017 VvE Centraal, onderdeel van Blue Orange Participaties B.V.

Log in with your credentials

or

Forgot your details?