Cursus voor de VvE

Leer alles over de Vereniging van Eigenaren online. Waar en wanneer u het wilt!

Onze online cursussen

Basiskennis van de VvE

Als (aspirant) appartementseigenaar hebt of krijgt u dagelijks te maken met Verenigingen van Eigenaren (VvE’s).

VvE’s zijn bijzonder daar alle appartementseigenaren mede-eigenaar van het gebouw zijn en hierdoor verantwoordelijkheden en verplichtingen hebben. Deze cursus bevat de meest relevante VvE onderwerpen, opdat u na afloop weet wat een VvE is, wat er bij een VvE komt kijken en hoe een VvE functioneert.

Professioneel VvE Beheer Basis

Een goed functionerende Vereniging van Eigenaars kan veel frustraties voorkomen en daarmee het woongenot en/of het beheer verbeteren. Voor diegenen die een zo volledig mogelijk beeld van Verenigingen van Eige­naars willen hebben, of op een aantal punten meer informatie wensen, is deze VvE Course geschreven.

VvE in de Praktijk

Een VvE en appartementseigenaren zijn gebonden aan regels, maar hoe vertalen die regels zich in de praktijk? In deze Course wordt dieper op de VvE materie ingegaan (dan in de basiskennis Course), maar wordt met name aandacht besteed aan relevante zaken en de praktijk. Naast de VvE materie gaat u zelf VvE bijdragen berekenen, vaststellen of sprake is van rechtsgeldige ALV besluiten, rechtsgeldige volmachten, e.d.

Fraude in de VvE

De cursus die keer op keer nodig blijkt te zijn. Leer de 15 vormen van fraude die wellicht ook in uw VvE voor kunnen komen identificeren en voorkomen.

Bouwkunde, installaties en onderhoud

De course Bouwkunde, installaties en onderhoud van (woon)gebouwen is speciaal ontwikkeld voor personen zonder technische achtergrond. Als appartementseigenaar of professional is het niet altijd eenvoudig om over bouwkundige, installatie- of onderhoudstechnische zaken te oordelen of gerelateerde vragen te beantwoorden, daar dit specialistische vakgebieden zijn. Met deze course vergroot u uw technische kennis.

Over onze docenten

Heeft u een idee voor een nieuwe cursus

Deel dit met ons en wij gaan op zoek naar dejuiste docent

Of wilt u zelf een cursus ontwikkelen. Neem dan contact met ons op via het contactformulier

Neem contact op met VvE Centraal

U kunt dit formulier gebruiken om contact op te nemen met VvE Centraal

Wordt verstuurd

wit logo-01

©2018 VvE Centraal, onderdeel van Blue Orange Participaties B.V.

Login met je gegevens

of    

Je gegevens vergeten?

Create Account