Groepsinkopen voor de Vereniging van Eigenaars

Word Gratis lid van VvE Centraal

Deze zijn beschikbaar voor iedereen die Basislid is van VvE Centraal. Nog geen Lid? Registreer u in 1 minuut.

Wat zijn VvE Groepsinkopen?

Groepsinkopen met VvE Centraal levert alle leden voordeel op. Het gaat hier om eenmalige aankopen die we periodiek bundelen om zo extra voordelig producten in te kunnen kopen. Per groepsinkoop kunt u aangeven hoeveel u wenst in te kopen, wanneer het inkoopvoordeel stopt en ziet u het te verkrijgen voordeel.

Hoe werken de groepsinkopen

Het principe is simpel. Als u een groepsinkoop ziet waar u aan deel wilt nemen schrijft u zich in via het deelname formulier. Aan het eind van de periode krijgt u van ons een bevestiging voor de intekening van uw deelname. U ontvangt de factuur en zodra de betaling van u binnen is wordt uw bestelling verzonden of wordt contact met u gezocht om de levering af te stemmen.

Praktijkboek VvE

kaft_praktijkboek_voorkant

Loopt tot 21 december 2017.

Uw voordeel kan oplopen van 10% naar 30% korting. Van € 59,00 voor maximaal € 53,10.

Defibtech Lifeline VIEW AED

aed vve groepsinkopen

Loopt tot 1 februari 2017.

Profiteer nu van deze AED pakket aanbieding! Van € 1805 voor € 1600 ex BTW.

Uw VvE Groepsinkoop hier?

Logo-01

Loopt iedere maand.

Stuur een berichtje aan vvegroepsinkoop@vvecentraal.nl dan nemen wij contact met je op.

Neem contact op met VvE Centraal

U kunt dit formulier gebruiken om contact op te nemen met VvE Centraal

Sending

wit logo-01

©2017 VvE Centraal, onderdeel van Blue Orange Participaties B.V.

Log in with your credentials

or

Forgot your details?