VvE Marketing

Het blijft een uitdaging om een Vereniging van Eigenaars te bereiken. Door VvE Centraal op te nemen als communicatie kanaal voor uw marketing activiteiten is het mogelijk om een groot gedeelte van uw doelgroep snel en effectief te bereiken.  We hebben de zes meest gebruikte instrumenten die wij u kunnen aanbieden op een rij gezet.

We zijn ervan overtuigd dat er altijd wel een element is binnen uw marketingcampagne om de VvE te bereiken wat u via ons netwerk in kunt vullen. Staat uw voorkeur hier niet bij, waarschijnlijk kunnen we u wel van dienst zijn.

Advertentiemogelijkheden op VvE Centraal

Advertenties

Het VvE Centraal netwerk heeft een beperkt aantal plekken op de website en de nieuwsbrief waar advertenties kunnen worden geplaatst. Deze advertenties worden op CPM (kosten per 1000 views) basis afgerekend. Dit kan al vanaf € 15,- per 1000 views.

Bijeenkomsten

Het VvE Centraal netwerk draagt graag bij aan het verspreiden van meer kennis over de VvE. U kunt uw eigen bijeenkomsten via ons platform kenbaar maken of u kunt VvE Centraal inschakelen om een bijdrage te leveren tijdens uw bijeenkomst.

Promoties

Heeft u een marketingcampagne waarbij u graag het VvE Centraal Netwerk inzet, dat kan als het in lijn licht met de doelstellingen van VvE Centraal. Iedere campagne zal individueel worden afgestemd. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Advertorials

Het is mogelijk om via het VvE Centraal netwerk uw zelf gescheven Advertorial te publiceren. Deze blijt 12 maanden op onze website staan en wordt vervolgens verwijderd. Heeft u een advertorial die u graag wilt publiceren op VvE Centraal of u heeft vragen over de kosten van het schrijven van een advertorial. Neem dan contact met ons op.

Product Reviews

Heeft u een nieuw product of een vernieuwd product wat u graag meer onder de aandacht wenst te brengen, dan is het mogelijjk om uw product te laten beoordelen door VvE Centraal. We hebben een pool van klanten die ons graag helpen met de beoordeling van uw product.

Content Creatie

U kunt uw kennis ook delen op VvE Centraal en auteur worden bij VvE Centraal. U schrijft minimal één onafhankelijk artikel per kwartaal special voor VvE Centraal gedurende minimal 12 maanden. Al uw artikelen worden gelinkt aan uw auteursprofiel incl link naar uw eigen pagina.

Artikel Sponsoring

De content van VvE Centraal is onafhankelijk, echter kunt u een artikel wel sponsoren. Dit houdt in dat uw logo/banner boven en onder het artikel wordt geplaatst met een link naar en landingspagina naar keuze. De kosten hiervoor bedragen € 350,- per artikel per jaar.

Bereik de Vereniging van Eigenaars

Neem contact op met VvE Centraal

Bent u geïnteresseerd in een of meer van de mogelijkheden die VvE Centraal haar klanten aanbied om in contact te komen met Verenigingen van Eigenaars in Nederland, neem dan met ons contact. Heeft u een heel ander idee wat u graag met ons wilt bespreken, daar staan we zeker voor open.

Neem contact op met VvE Centraal

U kunt dit formulier gebruiken om contact op te nemen met VvE Centraal

Sending

wit logo-01

©2017 VvE Centraal, onderdeel van Blue Orange Participaties B.V.

Log in with your credentials

or

Forgot your details?