• JVL-administraties-VvE-Beheer-VvE-Kennispeil

Vve Dienstverlener Categorie: Beheer van de VvEVve Dienstverlener Kernwoorden: Kennemerland, VvE beheer, en VvE Kennispeil

Kaart
Beoordelingen
Lid van:
  • Vereniging van Eigenaren

JVL Administraties BV is het beheerkantoor voor Vereniging van Eigenaren in Haarlem en omstreken. Momenteel beheert JVL Administraties ruim 90 VvE`s in de regio Kennemerland (Haarlem, Heemstede, Hillegom, IJmuiden, Lisse, Zandvoort, etc.).

Voordelen van JVL Administraties:

• Professionaliteit (30 jaar ervaring)
    • Snelle reactie (binnen 24 uur antwoord, ook bij calamiteiten)
    • Optimale service en dienstverlening
    • Een betrouwbare organisatie
    • Groot standaard pakket >

Continu investeren in de aanwezige kennis binnen onze organisatie via VvE Kennispeil

Verschillende medewerkers van JVL Administraties hebben de VvE Kennispeil toets gedaan en zijn geslaagd! Op deze manier werken wij continu aan onze kennisverbetering. Binnenkort kunt u hier op de hoogte blijven van ons kennispeil.

Referenties:

“De door JVL verzorgde administratie heeft tot nu toe altijd de toets der kritiek van zowel kascommissies als ALV probleemloos kunnen doorstaan.”

“Nu wij inmiddels een paar jaar verder zijn hebben wij geen enkele spijt van onze keuze destijds, integendeel. Zij reageren snel op opmerkingen/vragen van onze leden.”

• Adres: Van Merlenstraat 1
    Noord-Holland
    2012 KM
    Telefoonnummer: 023-5513513
    Aantal werknemers: 4
    Aantal VvE's in beheer: 90

Lid van:

VvE OK Certificaat: Ja
    De Geschillencommissie: Nee
    Lid BvvB: Ja
    VvE Belang: Nee
    SKW Certificaat: Nee
    VvE Kennispeil: Ja
    Aantal Certificaten: 1
  • No Records Found

Sorry, no records were found. Please adjust your search criteria and try again.

Google Map Not Loaded

Sorry, unable to load Google Maps API.

• Schrijf een beoordeling

• VvE OK Certificaat: Ja