• Logo-Davilex-VvE-Centraal-01
  • Regtangle_336x280

Vve Dienstverlener Categorie: SoftwareVve Dienstverlener Kernwoorden: Boekhouden, penningmeester en software

Kaart
Beoordelingen
Lid van:
  • MAKKELIJK BOEKHOUDEN VOOR IEDEREEN

Met onze boekhoudsoftware kan iedere ondernemer, accountant en penningmeester eenvoudig, snel en efficiënt de boekhouding bijhouden. Wij bieden makkelijke oplossingen waar u moeiteloos mee kunt werken. Handig: onze software is modulair opgebouwd. U kunt dus helemaal zelf het administratiepakket samenstellen dat voldoet aan uw wensen en eisen. Alleen boekhouden of bijvoorbeeld ook factureren, relaties beheren, de order- en voorraadadministratie bijhouden of de ledenadministratie voeren? U heeft het helemaal zelf in de hand.

DAVILEX CLUB, SPECIAAL VOOR VERENIGINGEN EN STICHTINGEN

Davilex Club is dé softwareoplossing waar iedere penning- meester en secretaris blij van wordt. Één pakket waar u heel gemakkelijk de boekhouding én de ledenadministratie in bij kunt houden, dat is puur gemak. Gegevens hoeft u bijvoorbeeld maar éénn keer in te voeren, dat is wel zo efficiënt en bespaart u natuurlijk veel tijd. Bovendien is het veel makkelijker en overzichtelijker om gegevens centraal in één administratie bij te houden. Davilex Club biedt alle tools om moeiteloos een efficiënte en overzichtelijke administratie te voeren. Van het bijhouden van de ledenadministratie, het berekenen van contributies en aanmaken van contributiefacturen tot de boekhouding, Davilex Club heeft het allemaal. Een compleet en professioneel programma dus, dat toch heel eenvoudig in gebruik is. Daarom is Davilex Club de beste keus voor iedere vereniging en voor iedere stichting.

FEATURES

KIJK EENS! EN DIT IS NIET EENS ALLES

• Één administratie, optimaal overzicht

Met een pakket zowel de boekhouding als de ledenadministratie bijhouden, het kan met Davilex Club! Dat is makkelijk en vooral ook heel overzichtelijk.

• Gemakkelijk in gebruik

Davilex Club is de ideale tool om de ledenadministratie en boekhouding bij te houden. Eenvoudig in gebruik, zodat iedere vrijwilliger er mee kan werken.

• Alles wat u nodig heeft

Houd gemakkelijk en snel de ledenadministratie bij en voer met hetzelde gemak een overzichtelijke boekhouding. Bereken met één druk op de knop contributies en maak facturen, acceptgiro’s of een incasso-opdracht aan. Snel, eenvoudig, effectief.

• Administratie splitsen

Uniek: splits de administratie en voeg weer samen. Penningmeester en secretaris kunnen zo onafhankelijk van elkaar op hun eigen computer hun taak uitvoeren. De administratie kan op ieder moment en zonder gegevensverlies weer samengevoegd worden.

Probeer het 30 dagen gratis

• Adres: De Molen 25
    Houten
    Utrecht
    3994 DA
    Telefoonnummer: 030-6391 555
    Aantal werknemers: 0
    Aantal VvE's in beheer: 0

Lid van:

VvE OK Certificaat: no
    De Geschillencommissie: Nee
    Lid BvvB: Nee
    VvE Belang: Nee
    SKW Certificaat: Nee
    AFM vergunning: Nee
    VvE Kennispeil: Nee
    Aantal Certificaten: 0
  • No Records Found

Sorry, no records were found. Please adjust your search criteria and try again.

Google Map Not Loaded

Sorry, unable to load Google Maps API.

• Schrijf een beoordeling

• VvE OK Certificaat: no