• Logo-Reco-Lift-Solutions-VvE-Centraal

Vve Dienstverlener Categorie: Onderhoud en InstallatiesVve Dienstverlener Kernwoorden: Noodlift, Tijdelijke Lift en Traplift

Profiel
Profiel
Meer info
Photos
Kaart
Beoordelingen
Lid van:
 • RECO Lift Solutions is van oudsher actief in de tijdelijke liften markt voor woningcorporaties en VVE’s. Onze tijdelijke personenliften worden door de woningcorporaties en VVE’s dan ook veelvuldig ingezet als noodlift zodra de vaste liftinstallatie een storing of defect heeft welke niet binnen 1 dag verholpen kan worden. Immers moeten de bewoners zonder enige belemmering zijn of haar woning kunnen bereiken, ongeacht de etage waarop de woning zich bevindt.

  Naast onze tijdelijke personenliften hebben wij ook een zeer groot aanbod tijdelijke trapliften en trapklimmers beschikbaar voor woningcorporaties en VVE’s. In sommige gevallen kan een tijdelijke traplift zelfs een betere oplossing  zijn dan een van onze personenliften. Wij begrijpen dat de keuze tussen een tijdelijke traplift of tijdelijke personenlift lastig kan zijn. Daarom kunt u bij RECO Lift Solutions altijd gratis een adviesgesprek aanvragen. Eén van onze vakbekwame liftspecialisten komt dan bij u langs om de situatie samen met u te bekijken en de mogelijkheden met u door te nemen. In principe hebben wij voor bijna elk budget wel een passende tijdelijke liftoplossing beschikbaar.

  Mocht het noodzakelijk zijn dan kunnen wij binnen 24-uur een tijdelijke (trap)lift gebruiksklaar aan u opleveren, dit doen wij door heel Nederland met het service niveau wat u van RECO Lift Solutions mag verwachten.

  “RECO Lift Solutions helpt VVE’s en woningcorporaties verder met tijdelijke personenliften, trapliften en trapklimmers!”

 • Adres: Containerweg 2a
  Waddinxveen
  Zuid-Holland
  2742 RA
  Nederland
  Telefoonnummer: +31 (0) 182 74 40 50
  Aantal werknemers: 0
  Aantal VvE's in beheer: 0

  Lid van:

  VvE OK Certificaat: Nee
  De Geschillencommissie: Nee
  Lid BvvB: Nee
  VvE Belang: Nee
  SKW Certificaat: Nee
  VvE Kennispeil: Nee
  Aantal Certificaten: 0
 • No Records Found

  Sorry, no records were found. Please adjust your search criteria and try again.

  Google Map Not Loaded

  Sorry, unable to load Google Maps API.

 • Schrijf een beoordeling

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 • VvE OK Certificaat: Nee
  De Geschillencommissie: Nee
  Lid BvvB: Nee
  VvE Belang: Nee
  SKW Certificaat: Nee
  VvE Kennispeil: Nee
  Aantal Certificaten: 0